Trött men glad

Trött men glad är jag hemkommen från nomineringsmöte i Älvsbyn. Först hade vi en träff med den nybildade Luf-klubbens medlemmar och några av de nya kandidaterna. Hallå, vad glad man blir när man ser vilken kraft och vilket engagemang det finns hos ungdomar.

Folkpartiet Älvsbyliberalerna är verkligen på G - så många genuina liberaler som verkat många år som nu får ny kraft när man ser ungdomarnas engagemang. Och som med nytillskott av "medelålders" 60- och 70-talister tar nya tag.

Och vilken lokal man skaffat inför valet. Storgatan 18. Låter nästan som den berömda Staffan Westerbergs teaterpjäs - Storgatan.  I brist på skyltmaterial - som är under produktion - fyllde jag deras skyltfönster med av egen kraft uppblåsta oranga folkpartiballonger.

När Jens inträdde i lokalen sprack två  ballonger å rad. Med knalleffekt! Thomas och jag var beredd att reklamera hela ballonginköpet. Men vi förstod i efterhand att det hela var arrangerat av Jens för att väcka uppmärksamhet. Hur vet vi inte - men sen låg ballongerna tysta och stilla.

Godnatt mina vänner - nu ska jag se TV en liten stund till - sen kommer John Blund!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback