Vilken ljuvlig morgon

Solen strålar in genom de skitiga fönstrena. Inget kan hindra en intensiv vårvintersol - inte ens fönster som inte blev ordentligt putsade i höstas. Har öppnat altan dörren och en kylig bris sveper in ackompanjerad av fågelkvitter. Det är härligt att bo ute på landet.

Och apropå naturligt så stoppa de storvulna planera på Gültzaudden i byrålådan. Låt udden vara den naturliga mötesplats som luleåborna så starkt uppskattar idag. Upprustning JA - men måttlig så kanske det räcker så att barnfamiljerna i Sunderbyn kan få en enkel badbrygga till vår fina badstrand på Näset.

Nu har det mera sällsynta skribenterna börjat synas på debattsidor. "Bygg" Karl P skrev ju häromdagen. Nu är det "kultur" Kent Ögren som är ute. Har det ökade skriveriet något med att Agnes Szögi nu jobbar åt sossarna?

Kalixsatsning på kvicksand, frågas det i Norrbottens Kurirens krönika. Nu verkar det vara mer bildlikt uttryckt men jag tänke annars att Kalixborna kunde trösta sig med att vårt vackra sjukhus i Sunderbyn ännu inte sjunkit ner i leråkern - trots alla olyckskorpar som på allvar trodde det.

Och Grattis Luleå basket! Vilket jag skrev i ett inlägg sent i går kväll - men som förstås med hjälp av mina flinka fingrar hamnade någon annanstans än på bloggen. Det kan hända att en och annan av mina konferensedeltagare skjuter upp avresan till Skellefteå till lördag morgon.

Kommentarer
Postat av: Ylva Mjärdell

I natt jag drömde....
På tal om att sätta spets på Luleå och att ge Luleå flyt.Efter ha varit till Usa och Disneyworld vid två tillfällen så vaknade en dröm att tänk om det skulle finnas ett riktigt Disney World på närmare håll.Att kunna besöka denna underbara fantasifulla attraktion minst varje påsk och under jule 'tid.Att kliva in i sagans värld och bli barn på nytt,oavsett ålder.Nu kräver ju ett etablerat Disney World mer plats än vad det gamla färjeläget ger men drömma måste man ju i alla fall få göra.Och vem vet att sia om framtiden,..drömmar kan ju slå in.Så om jag får drömma så ser vi ut en fin plats för världens nordligaste Disney World och placerar Luleå på världskartan för gott !

2006-04-20 @ 09:48:18
Postat av: Ylva Mjärdell

Fast i och för sig,...vårat klimat sätter ju synnerligen käppar i hjulet,hmm..Men om man kunde på kung Bore att ta permanent semester så då kanske...Nåja som dröm var den vacker att få...mitt Disney World...

2006-04-20 @ 10:12:14
Postat av: Ylva Strutz

Stadsparken har väl lite stuk av Disney World ibland. Låt oss utveckla det i samklang med kung Bore.Vintern som attraktion är underskattad.

Postat av: Ylva Mjärdell

Ja helt klart,du har rätt ! Kung Bore måste få vara med om att tycka till men framför allt finnas med i bilden,kung som han är.Han kom ju överrens med folket i Rovaniemi och det blev stor succe..!

2006-04-20 @ 10:47:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback