Godmorgon och godnatt

Jösses hur det kan bli! Efter en riktig valarbetardag på jobbet slocknade jag bitvis under rapport - i alla fall minns jag inget. Njöt av allsång på Skansen - Lill Lindfors och Björn Skifs fast i omvänd ordning. Den senare Jens idol vid en viss ung ålder.

Sen minns jag inte mycket mera än att jag "skruvade" över till Aktuellt.

Och så vaknade jag klockan 22.45. Ni som mailat - jag har läst - men återkommer med svar i morgon.

Tröttheten är faktiskt inte bara fysisk utan även utlöst av "valaffischallergi". Valaffischerna kom idag och bortsett från att det är häftiga så luktar de "tryck". Faktiskt minimalt i år men ändå tar det. Och det är klart de är inburna och iordninggjorda för vidarebefordran så visst har det varit rätt fysiskt också.

Men under mina snart 30 år har jag aldrig varit med om så fiffigt paketerade valsedlar. Paketvis paketerade rullar med 12 versioner i varje papplåda. Inget som skulle ge nobelpris precis men tänk så många tokiga varianter jag varit med om under åren. Och alla dagar då pallen skulle packas upp har det inte varit solsken heller.

Och just nu kom jag ihåg vad jag drömde när jag vaknade för en halvtimme sen - DEN drömmen ska jag fortsätta med nu. Förhoppningsvis kan jag tycka till om politiken och livet i morgonbitti.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback