Nu ska vi hämta bilder

Hemma igen efter en otrolig dag på Nolia - tropisk! Det blev som jag förutspådde "efterrätt" med styrelse möte med Luleåavdelningen. Jag måste erkänna att jag ångrar att jag förstörde kvällen med att gå in på Mårten Ströms blogg. Vilket fullständigt kvalificerat svammel den karln kan åstadkomma. Ylva och Jens har pratat ihop sig i sommarvärmen - och vill sälja ut både kommun och landsting. Sjukvården i norr säljs ut är rubriken. Och alliansen sägs lydigt följa efter folkpartiet. Egentligen borde jag väl vara stolt att Mårten Ström ägnar så mycket uppmärksamhet till min enkla person. Och att han tillskriver folkpartiet så stor makt - de andra i alliansen följer bara lydigt efter. Såna domptörfasoner förekommer säkert hos s-partiet men i alliansen diskuterar vi, kompromissar och har respekt för varandra. Tror ett bra recept för valframgång är att ofta länka till Mårten Ströms korkade rader. Håll tillgodo: http://www.s-info.se/page/blogg.asp?id=710

Och Fredrik Lundh - nya s-stjärnskottet - han har hört ryktas om att Fredrik Reinfeldt inte kommer till Nolia. Det bidde inte så mycket av alliansen - bara Göran och Maud hävdar Fredrik.. Av sossarna bidde det ännu mindre. Nog borde Fredrik ha hört talas om att Göran Persson inte kommer alls - och att det enligt Perssons sekreterare nog aldrig varit meningen att han skulle komma. Det är dåligt utgångsläge om sossarna måste locka sina egna med falska löften om statsministerbesök. Stora annonser  och gratis bussar har de kostat på. Det är inte bara löften till väljarna som sviks - även de egna luras grundligt.

Och själv lär jag ha varit på riks TV. Fick idag kommentera siffror som visar att ungdomssysselsättningen i Norrbotten är katastrofal. Inte kunde man tro att man skulle hamna där bara för att barnbarnet till "Smess Otto" - Micke Nyberg - kom och ville ha svar på några frågor. "Smess Otto" var byaelektriker när jag växte upp här i byn.

Nu måste jag själv svika löftet om bilder - måste hinna ringa kusin Kerstin och höra hur sjukhusbesöket avlöpte. Hinner jag inte bilderna i kväll - får ni dem i morgon.

Och tack till Karin, Ylva och alla ni andra som förgyllt min tillvaro på Nolia idag och styrelsen ikväll.

Kommentarer
Postat av: Ylva

Tack själv goa fina Ylva.
Du är en så strong lady att jag aldrig upphör förvånas över din styrka.
Tack Karin som är som en varm sol om än nu vi inte behövde det i Piteå,puh.
Thomas som alltid får mig att le även inuti.
Alice,Erik,Anna och Tobias.
Farmors solstråle med blåklintshatt.
Tack alla.

Oh vad ni är fina allihop!Nu ger vi järnet,tron försätter berg !!
Kram Ylva

2006-08-09 @ 12:22:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback