Och tiden den bara drar iväg

Förstår inte så odryga morgnarna blivit - får nog räkna hem en halvtimme och börja stiga upp klockan fyra. Hur hann jag träna tidigare? Där kom det -  utan att jag tänkte mig för -  mitt dåliga samvete. Fast jag har ett litet försvars tal: det är ju den tuffa valrörelsen jag tränat inför (bland annat) och det får väl ses som tävlingssäsong och då lägger väl vilken elitidrottare som helst ned grundträningen i alla fall?

Två kvinnor står för ögonbrynshöjningen på morgonen: Dolly Parton som skrivit tackbrev till Piteå kommun för utmärkelsen årets mentala Piteåbo. Bra jobbat Piteå kommun!

Den andra aha-upplevelsen är att Ewa Anderson, tidigare gruppledare för vänsterpartiet i Luleå gått in som medlem hos socialdemokraterna. Det var det sista parti jag trodde Ewa skulle välja - men även fan lär ju bli religiös när hon blir gammal.

Vänsterns Rasmus Joneland berättar att vänstern i Boden inte ska skicka ut information till hushållen - det går åt så mycket papper till tomma vallöften. Men vi andra partier som har ett budskap vi kommer att informera. Även om vi kommer att nöta våra egna cyklar och skosulor vid utdelandet.

Polisen i Luleå kritiserar kommunen för att gatbelysningen var släckt under Luleåkalaset. Kritiken är särskilt berättigad eftersom gatbelysningen på andra håll i kommunen - min hemby till exempel - till och med på årets ljusaste dag. Hur mycket har jag inte "bråkat" om detta utan synbart resultat?

Ja det får vara min morgonrapport. Nu bär det åstad - först expen för lite praktiskt jobb - uppvärmning - och sen tillsammans med Karin och Ylva till Nolia. Ska bli kul med en heldag där! Och som "efterrätt" ikväll ska jag försöka orka vara med på Luleåavdelningens styrelsemöte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback