Solen skiner ännu

Solen skiner ännu på liten stuga i Sunderbyn när kompis Birgit ringer. Alla gatlampor i hela Sunderbyn lyser.

Det är bara otroligt - hur många gånger har jag tjatat om detta. Hur gatlamporna lyser på självaste midsommarafton. På självaste sommarsolståndet - ljusaste dagen på året.

Började redan för minst 10 år sen - och blir häcklad varenda gång. Men om det är så här i Sunderbyn vad säger att det inte är det i varenda by i hela Luleå. Och kanske hela Norrbotten. Och kanske hela Sverige. Hur mycket energi blir inte det??

Fast när det behövs - när det är mörkt - då har Tekniska sparat. Då kör man bara varannan stolpe. Inte undra på att människor misströstar.

Annars har jag sovit en timme sen jag kom hem vid 19.30 tiden. Var i Boden före det och lämnade grejor till Skördemarknaden

Dagens blåklint ska gå till Anita Öström som skrivit debattartikeln med rubriken "(S)tolt flaggskepp har skjutits i sank". Nu länkar jag till
NSD utan att veta om ni verkligen når denna artikel. Om hur sjukpenning systemet används för att förnedra och kränka människor. Känns det inte märkligt för er socialdemokrater att måla upp hur helvetet ska bryta ut om "borgarna" får makten - ni som redan gett direktiv att tjänstemännen måste bete sig som djävulen själv. Jag ska om jag orkar och hinner bidra med "sagan" om min vän som jag berättade om häromdagen. Inte idag men förhoppningsvis under helgen.

Kommentarer
Postat av: Magnus

Tipps från coachen http://www.nsd.se/artikel.aspx?artid=31014&cat=10&pageIndex=0&arkiv=False


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback