Surt sa räven

Jaha, och så har man sprungit ut på stan och "ställt upp" för Micke Nyberg - och Nord Nytt- Och tyckt! och så kommer man inte ens med i sändingen. Det var väl därför frågorna var av det timidare slaget - han visste nog att han redan fyllt inslaget.

Men med media får man leva - de är som de är. Ser på Stefans blogg att han återigen gnäller på Kuriren som inte kommit på hans och Christinas presentation av programmet. Andra medier kom men i Kuriren. Fast Thomas och jag funderade faktiskt vilken gång i ordningen som centern presenterade sitt program. Så även om de toppade med det spekulativa om vattenmätare i Luleåälven så kanske det var Kuriren som gjorde rätt nyhetsbedömning. Eller??

Fast visst funderar även vi ibland på vilken nyhetsvärdering tidningarna gör. Se bara idag - NSD en helsida Schyman-Carlshamre och NK en liten spalt om "Hur är läget" Schyman.

Och nu kan Backgård, sjukvårdspartiet, vara lugn. Efter att tidigare i sommar ha fått kritik på ledarsidan är ordningen återställd. Nu är Östman tillbak och månar om sjukvårdspartiet. Och konstaterar det vi alla redan vet att sjukvårdspartiet innevarande mandatperiod är större än de borgerliga tillsammans. Men det är faktiskt resultatet efter den 17 september som gäller. Det man evigt kan hoppas på är ju att inget litet parti får den vågmästarroll som miljöpartiet hade förra valet. Vars utpressning ledde till den BB-såpa vi fick beskåda. Fast om folkpartiet får ikläda sig den rollen blir det ju himla bra. Det var väl ödmjukt?

Det går tydligen fort över - gårdagskvällens leda att tycka.

Idag gratulerar jag min partiledare Lars och alla andra som har namnsdag. Och ni som odlat lök ska skörda den idag. Förra valrörelsen var Lars Leijonborg på vår valupptakt i Piteå på Larsdagen. När han slog igång TV:n på hotellrummet på morgonen möttes han av en kraftig uppgång i en opinionsmätning. Han gillade den namnsdagspresenten.

Och ingen av oss vet vad denna dag bör i sitt sköte - och tur är det.

Kommentarer
Postat av: Magnus

Jag vet inte de jag, Fi har ju fått betydligt mer media tid än de har väljare för... dom är ju faktiskt mindre än både Sverige Demokraterna och Junilistan...

Postat av: Stefan

Kul att du och Thomas redan fått valprogrammet redovisat. Det måste i så fall ha varit på en privat/pirat visning.

2006-08-10 @ 08:47:00
URL: http://stefantornberg.blogspot.com
Postat av: Ylva Strutz

Det är naturligtvis bara för att vi är avundsjuka. Du/ni är ju otroligt duktiga på att synas i media. Snacka om dagens PT - två debattartiklar + en helsida.

Och, Magnus, inte gråter jag för att NK bara hade en enkel spalt.

2006-08-10 @ 09:00:52
URL: http://strutz.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback