Svaret på gissa vem?

Här kommer svaret. Fotot till vänster. Thomas säger att jag måste passa mig. Om ni läser min och Stefans blogg kan ni tro att vi har något ihop och det har vi ju också: Alliansen. Men annars är mitt intresse för Stefan bara för att förvilla er. Dålig fotograf som jag är missade jag viktiga personer som Els och Jens. För att inte tala om våra Nolia "generaldirektörer" Åke och Ulla. Men det kommer - jag lovar.



StefanRogeranne o anders

Stefan som inte ens ser mig för att han pratar med Thomas Tillberg från SRF. Roger Boman, centerpartist från Boden och så våran Anne och Anders, vildmarksbarnen! PS/Mannen i vita byxor och orange tröja  till höger om Stefan och vänster om Roger Boman blir gissningsgåtan till nästa gång/DS

erikkerstin

Erik - som inte är  lika dimmig som han ser ut på min bild å så Kerstin H som är ännu mycket vackrare än min bild ger rättvisa åt.

Kommentarer
Postat av: Stefan Tornberg

Tack Ylva. Jag älskar dig också!
Din Stefan

Postat av: Strutzan

Stefan - jag saknade dig SÅ idag på Nolia. Fast om det inte anses opassande i sammanhanget - från skoj till allvar - så måste jag säga att jag bävar för Luleåcenterns dagar på Nolia. Jag saknar faktiskt Lennart nästan varje dag och det blir naturligtvis än mer uppenbart när de andra kommer men inte han. Tänk vad glad han ska vara där i sin himmel när han hör det. Jag ser hans illmariga breda leende framför mig.
Kramar från Ylva

2006-08-08 @ 21:24:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback