Tiden går fort när man har roligt?

Tiden går fort när man har roligt sägs det. Förvisso har jag roligt och tycker verkligen att livet är stenkul. Men riktigt så roligt som att det redan är fredag har väl ändå veckan inte varit?

Finns det någon som inte tycker att tiden bara rusar iväg? Någon som tycker att oj då är det bara torsdag idag?

Tänk en barndomsskolavslutningar - när man skildes från kompisar - som man inte skulle få träffa på evigheter. Och hur oändligt långt sommarlovet låg framför en - man kunde inte ens för sig själv åskådliggöra detta.

Och inte har jag hittt igen det försvunna blogginlägget heller.

Idag är våra lokaltidningar mest överfulla av Kalasbilder.

Dagens färgstarkaste politiker uttalande är kommunisten Bror Wennströms omdöme om Lars Alriksson, moderat i Gällivare: "Alriksson - en förbättrad variant av hästskojare".

Nu måste jag dock speeda upp tempot . om 17 minuter ringer mor och undrar om jag försovit mig. Och jag behöver vara på plats - vi ska hinna ta emot någon pall valmterial innan Thomas och jag ska dra till Piteå och Nolia vid lunchtid.

Kommentarer
Postat av: Nils - Gustav Ökvist

Ja visst tusan går tiden fort, just idag är det min sista semester dag som för fyra veckor sedan såg semestern ändå ganska lång ut om än inte oändlig så i alla fall.Nu ser jag fram emot valrörelsen med "ny laddade batterier" och med stor tillförsikt och kamplust.

2006-08-04 @ 14:06:21
Postat av: Strutzan

Härligt, Nisse. Vi ses på barrikaderna!

2006-08-04 @ 21:48:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback