Tomt och humorlöst på s-sidorna

I väntan på att kroppen ska varva ned lite till så vandrade jag in på mina "favoritsidor" - hos Mårten "väljarna glömmer så fort" - Ström och Fredik Lundhs hemsidor.

Mårten försöker dra slutsatsen djupsplittring för att jag skojat om att Maria i en artikel i dag först sas ha velat bli riksdagsledmot och sen ändrat sig och helst velat bli kommunalråd. Mycket snällt och skämtsamt skrivet. Och så ondgör han sig över att folkpartiet har Mansten - vet du Mårten - det är nog trots allt ett flöte att ha Mansten jämfört med att ha sänket Ögren. Han som har hemliga möten i Piteå med delar av PÄS gruppen - under förevändning att resten av gruppen inte får gå ut om kvällen - eller vill gå ut var det kanske.

Och Fredrik Lundh han länkar så snällt till
Karl Petersens hemsida - där vi kan läsa att sidan inte existerar. Nog borde Fredrik veta att Karl inte har någon hemsida - så jag undrar hur snällt det var menat. Han har ju trots allt länkat så han måste ju sett att det var tomt.


Förresten fick jag en idé - jag har en plan - precis som Jönsson ligan. Nu ska jag bli flitigare att dela ut blåklintar men jag ska också införa begreppet blåklantar. Dagens blåklantepris delas broderligt lika av Anders Mansten och Jan Bergsten.


Kommentarer
Postat av: Fredrik Lundh

Men Ylva då, jag trodde ju du hade koll på läget. Nu blir jag nästan lite besviken. Kalle har visst en hemsida, det var bara jag som klantade mig lite att när jag skulle länka...

Ha en bra dag!

Postat av: Ylva Strutz

Ja då har den väl återuppstått - som med andra löften inför valet. Det är ju inte så länge länge sen Östman raljerade över att Karl P sa tack och adjö på sin hemsida.

Men nu ska jag kolla om du länkat rätt.

2006-08-31 @ 17:56:46
URL: http://strutz.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback