En önskan till tomten

Hallå tomten!

Här i Norrbotten önskar vi oss några fler riksdagsledamöter som talar för oss. Jag tror att vi hade 9 stycken efter höstens val men det flesta verkar har försvunnit. Jag kommer faktiskt inte riktigt ihåg vad de heter.

Fast någon som hette Hammarberh hördes av tidigare i höst. Men numera verkar vi bara ha en som heter Tornberg. Skulle du på din färd med renen stöta på några fler kan du väl återbörda dem till oss. Gärna förbi tomteverkstaden för inprogrammering: "Vi är valda för att jobba för och skapa opinion för Norrbotten"

Kommentarer
Postat av: Nils - Gustav Ökvist

Detta är väl ingen större nyhet Ylva så här har det varit genom åren med de riksdagsledamöter som har eller har haft ( S ) stämpel. Här hemma i Norrbotten har de skällt som bandhundar men så fort de kommit innanför "tullarna" har de drabbats av tunghäfta.De har vid flera tillfällen också röstat emot våra Norrbottniska intressen ofta beroende på att parti pi(S)kan har gett besked om hur de ska rösta.Så till "observant" om det är något som du vill ha bekräftat så får du göra den efterforskningen själv utan hjälp från mej.

2006-12-20 @ 20:03:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback