Inte 1:a april?

Måste verkligen hålla med - vad då pris som Sveriges bästa arbetare. Hur tusan ska en sån se ut? Ja, ha nu är det i TV-soffan också. Stig Malm berättar just att något liknande fanns i sovjet för 25 år sen. Och vilken självbild har Littorin - ett  "SM-guld" som ger en lunch med nämnde herre?

Karin Åström, riksdagsledamot s, vill slå vakt om transportstödet. Intransportstödet gäller det - en fråga som Camilla aktualiserade med oss borgerliga gruppledare redan i valrörelsen. Så det är faktiskt inget fanstyg som den nya regeringen hittat på som Karin vill antyda. Hon vet att regeringen redan lagt sig ganska platt. Men i alla fall verkar det nyttigt för liten Karin att vara oppositionspolitiker - hon har snart synts lika mycket på 4 månader som hon gjorde på förra mandatperiodens 4 år. Att det sen mest är av partiet inlärda "bommersviks" argument är en annan sak.

Sen inser jag att jag nog blivit lurad igen. "Happy care" försäkring var det nog som jag betalade 1400 kronor för när jag köpte min platta TV. Historien om han som köpt en 40 tums platt värsting och hade barnkalas hemma tog skruv. En fotboll som kraschade skärmen - men tack vare Happy care eller någonting liknande kunde han hämta en ny - för bara en administrativ avgift om 195 kronor. Klart jag föll och betalade glatt. Nu är visst chansen stor att ens hemförsäkring täcker och att övrigt omfattas av nya köpeavtalslagen.

Nu ska jag fortsätta min kompledighet. Närmast på programmet står kaffe hos mor och far. Måste bara säga - innan jag vet vilken fin potentat det var? - att det var en fjantig man i TV soffan. Nej, jag menar inte Stig Malm utan den andre - Åke tror jag han hette! En sån där som kör med konstruerade skämt och dessutom själv skrattar åt dem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback