Utsiktstorn på Ormberget.

Den här kommentaren fick jag från Lars i går. Och eftersom Lars har stött på mig ett antal gånger om detta Utsiktstorn så frågar jag Dig som läser detta. Finns det något Utsiktstorn på Ormberget?


Postat av: Lars

GOD JUL Önskar jag Dig verkligen, som Du sköter Dig och oss!! Men Du på tal om motioner, beviljade dyl. så hade vi visst en i slutet av förra årtusendet om utsiktstorn på Ormberget. Blir det nåt?



Onekligen hade Britta Bjelle en motion - initerad av nedanstående Lars - om utsiktstorn och den bifölls. Men blev det någonsin någonting? Mitt bristande engagemang kan möjligen bero på att jag är så höjdrädd att det är med övervinnelse jag överhuvudtaget tar mig upp till Ormberget.

Fast när jag har gäster utifrån åker jag nästan alltid dit - rekommenderas - ett suveränt ställe att ge en bra bild av Luleå. Är det i maj/juni med bra väder och skimrande skir grönska kommer vännerna att prata om det i massor av år. Jag lovar!

Kommentarer
Postat av: Lars

Nä, det finns inte något torn, tyvärr. Om det fanns så skulle man förutom en fantastisk utsikt över stan också ha en över en stor del av den vackra skärgården, för att inte tala om SSAB.Men då måste man upp över trätopparna. Jag skall hålla Tant i handen!

2006-12-21 @ 15:32:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback