Vad månde bliva!

Vad månde bliva av denna dag? Försovning till kvart i sex, spöregn. Och grått, grått, grått! Jag vet ..ge mig sinnesro att acceptera det jag ine kan förändra....Men gissa vilket tempo jag fick hålla som skulle vara utanför Mûllers klockan 7.

Någon som snabbt förändrade sitt partis hemsida var Anna-Karin Törmää efter det att det avslöjats att Norrbottens sjukvårdsparti hade sexistiska bilder där. Eller kvinnoförnedrande kanske var rättare uttryckt. Det kanske inte är så förvånande att det nästan bara återfinns män i det partiet - åtminstone om man ser på landstingssidan.

Och Miljöpartiet i Kalix sitter med Svarte Petter. Vad har han sysslat med den gode Erik Söderlund? Det lilla jag träffat honom har jag tyckt det varit en riktigt trevlig person - men om det var han som låg bakom första budet i kartellen i Kalix må jag säga att han drabbats av hybris. Som om de inte förstått att mp i Kalix nästa intill utplånats i senaste valet. Han hade roffat åt sig långt mer än vad proportionalitet och anständighet medgav. Så klagosången klingar falskt!

Och Niklas Sirén, vänsterpartist i Kiruna, oroas över att eleverna inte fick demonstrera med plakat inomhus i skolan då Reinfeldt var där. Bra att skolledningen står på sig - någon djävla ordning ska det väl vara i skolan också för att travestera en tidigare partiledare i Niklas parti.

Nu ska jag snart dra till Filmkonventet - låter ju väldigt glassigt - men det handlar bland annat om finansieringen av svensk filmindustri. Eftersom jag är kritisk till den uppdelning av finansieringsansvaret som råder idag tycker jag det ska bli intressant. Dagens system inbjuder till att kommunerna med skattebetalarnas pengar kommer att bjuda över varann för att hålla fast sina filmbolag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback