Verkar inte missat mycket

Sov till klockan nio - eller låg i alla fall. Inbyggda väckaren puttade i mig redan halv fem.

Men nu har jag i alla fall hunnit läsa både nättidningar och lokaltidningarna. Och det verkar inte som om jag missat mycket.

Anna Sjödins avgång toppar fortfarande nättidningarna. Plus att Viktoria bjudit hem Fuglesang till konungen.

På hemmafronten är Obolaffären fortfarande stor. Och Roffe är på ettan med tomteluva och tipsar om julens lyssnargodis. Ja, det är mycket vi förväntar oss att hinna dessa utselt korta juldagar. När vi springar och stretar som skållade råttor tror vi att bara vi har gjort det så öppnar sig himmelriket av ledighet. Men pytsan så fort det är över.

Lördagsnoterat är som oftast trevligt att läsa. SO förvarnade i går kväll om att Östman skulle häcka att de varit på arbetskonferens och lärt sig gå med stavar. Så elakt var det väl inte. Riktigt fyndigt att skriva att balanserad styrning väl kräver bra stavgång!

Och så ska jag ta till mig Torkell Omnells ständiga grundfrågor till sig själv; Mår jag bra av det här? Blir jag lycklig av att göra så här och blir min omgivning mer lycklig?

Jag ska testa idag. Just nu tror jag att jag blir lycklig om jag slipper se mig själv i spegeln innan jag avlägsnat den mascara som sitter kvar trots gnugg i natt - och håret. Dusch kommer att göra mig lycklig med andra ord. Och mamma blir lycklig om jag kommer till 12- kaffet. Kanske någon blir lycklig om jag kommer till Öppet Hus på folkpartiet idag?

Kommentarer
Postat av: Ylva Mjärdell

Det verkar sjunka in hos människor att jag menar allvar med Folkpartiet och politiken.
Simsalabim tror alla plötsligt att jag är jultomten och har makt att som i sagans värld svänga till med ett magiskt spö,änglaglitter och stjärnefall och allt fixar sig,allt blir bra i ett nafs.Om det ändå vore så enkelt.Fast det förstås,vem har sagt att det ska vara enkelt och så det viktigaste av allt,det är ofta resan och inte själva målet som ger som allra mest.Fast då jag älskar människor så har jag nog ofta önskat det fanns en magisk trollformel eller att man hade sagofens spö.Nåväl,att baka Lussekatter,dagdrömma och klura på lite av varje är en lycka det med!Ha en fin tredje ljuset tänds helg alla...... :O)

2006-12-16 @ 19:28:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback