Visst har du förstått, Magnus?

Fler än 10 ggr hade det gått i väg - min kommentar till Magnus. Det visar bara på vilken nivå det är på mitt tålamod. När det inte gick iväg med en gång så tröck (ordet ser ut som hembygge, Lars!) jag förstås igen - precis som jag alltid gör med hissar. Bloggen känns fortfarande väldigt lynnig - men annars ska jag radera bort överexen - om jag så säger.

Men till Lars som frågade om ordet "gnattrig" så är det väl ett hembygge det också - av ordet gnata - smågräla. Smågräla lite trött och tråkigt och inte helt vänligt - men inte riktigt ovänligt heller. Så var det!

I går kväll ville jag bara förmedla budskapet till alla bloggare att vi faktiskt är med och skapar världsfred. Det sas det på Tengby direkt igår kväll. När vi nu kommunicerar världen över med internet och dessutom kan lära känna människor på ett annat sätt så kommer det öka förståelsen och minska risken för krig och konflikter.

Det må vara en och annan som tvivlar när det ser hur vi ibland kan fajtas mellan våra lokala bloggar.


Det är kanske mer att hoppas på den tankekommunikation som någon norrman i en sent TV program igår kväll trodde på. Han trodde fullt och fast att det inom en inte allt för tidsrymd skulle vara möjligt. Och då kanske min dröm och en direktlina in till bloggen också blir verklighet. En dag som denna då jag så småningom intog sessionssalen och lyssnade till gymnasieelevers dröm om det framtida miljövänliga samhället. Därefter kastade mig ut i kommersen och konsumerade kläder för massor med pengar för att därefter sitta i tingssalen hela eftermiddagen.

Många intryck - både positiva och negativa -några hoppas jag hinna delge er under kvällen. Om Gud är med mig och bloggen vill!


Kommentarer
Postat av: Magnus W

Japp det gick in när jag lästa ditt 5:e inlägg! ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback