Färdig för avresa

Ivkäll ska jag få sitta ordförande för Astman & Allergiföreningens årsmöte. Vilket inneburit att jag helt uteslutit den annars spartanskt parfymerade duschcremen. Och håret blir plattare än vanligt då klet och annat är parfymerat.

Före det , vid pass klockan fyra, så ska jag försöka klämma in en av årets höjdpunkter. Brunabönor och fläsk på fars speciella sätt. Lösa-syrliga-söta i en bara så där precis blandning som bara han kan. Och så riktigt fett men köttigt, ganska välstekt fläsk. Och så den salta stekskyn att hälla över brunabönorna. Och sen blir det en hembakt semla lite pyttelite varm mjölk.

Hörde att Jens med familj också ska ansluta liksom kusin Kerstin. rena släktträffen mao.

Och före allt detta ska jag nu till jobbet och krafsa undan lite lappar och mail. Halv nio ska jag vara på kommunförbundet Norrbotten för att revidera. Lite kul att då och då återvända till platsen för brottet - revision - då jag jobbade elva år på en revisionsfirma.

Ha en riktigt bra dag - så återkommer jag på bloggen framåt kvällen.  En särskilt bra dag till Maria Salmgren och alla andra Marior som har namnsdag idag.!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback