Fortsatt tillfriskning

Dagens glada nyhet, från igår, är att våran gruppledare i Boden, Ragnar Engman, hälsar från Sunderby sjukhus att hälsan och humöret är på topp. Efter en tydligen mycket lätt hjärtinfarkt ska Ragnar nu genomgå en kärlröntgen för att sen få komma hem.

Tidningarnas första sidor dominras naturligtvis av våra två OS-medaljer - eller Linas guldmedalj kanske är en korrektare beskrivning.

Norrbottens Kurien har mycket Mansten idag. Två i mina ögon tunga debattörer, Eilert Gezelius, Boden och Karl-Yngve Åkerström, Boden, har kraftfulla insändare för Mansten. Mustiga rubriker som "Stalinism i landstingett" och "Kränkande särbehandling".

Man kan ju undra var poltiken håller hus i frågan. Vänsterpartiet till exempel som brukar vara försvarare av arbetsrätten. Men det kanske är viktigare för Monica Carlsson attt hänga kvar i rockskörten på Kent Ögren.

Och Stefan Tornberg gör comeback på landstingslistan? Den osäkra platsen som etta på centerns riksdagslista skulle garderas med en plats på kommunfullmäktigelistan. Måhända det var trångt där då han nu tydligen toppar landstingslistan ändå - trots avsägelsen.

Noterbart att nu även centern har en lista i länet. En naturlig och bra utveckling för att garantera ansvar för ett bra vård i hela länet.

Kommentarer
Postat av: Stefan

Avslöjad igen. Man får ta det man får. Ännu är det inte klart. Listan tas den 25 mars.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback