Läggmatch av tre kronor?

Nu spekuleras det om att tre kronor medvetet spelade som de gjorde för att slippa möta Kanada. I alla fall så "la jag mig". Jag somnade helt sonika framför TV:n. Men det fanns andra i min omgivning som somnade under damkronornas silvermatch. Den var trots allt betydligt njutbarare att se på än denna läggmatch. Då må den gamle hockeykämpen Lars-Göran Niemi lite föraktfullt fundera om det kan kallas hockey när man inte får tacklas.

Mansten fortsätter att engagera. Diakonissan (eller möjligen fd) i Gammelstad Ulla-Greta Brännström ger sig in i debatten till försvar för Mansten.

Jacke Bortz har en spännande artikel. Noterar dock att den kallas "dokoment" inte "dokumentär". Även om jag börjar känna leda vi alla skriverier hoppas jag att Norrbottens Kuriren fortsätter serien och även speglar "andra sidan". Det är mycket som hänger i luften från Kalix tiden - med missbrukande läkare- som fått stå oemotsagt. Har man sagt A får man säga B.

Kul Norge historia om monsterharen som satte skräck i sibirian husky-hundarna.

Jakt och fiskeutredningen fortsätter att engagera - i NSD kan vi se Törnman på bild med höjd och knuten näve - riktigt stridsposition. Och jag som hävdat att glöden falnat hos Törnman. Men den kanske återuppstår i ett nytt parti - jakt- och fiskepartiet!

Annars påstås att vi Vädurar blir lite besvikna idag för attt vi har lite för stora förhoppningar.

Och så till slut en namnsdags hälsning och GRATTIS till mina barnbarns Gudmor Pia Åhman i Älvsbyn. Henne gillar jag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback