Oflytet har fortsatt

I raden av saker som djäklades i morse glömde jag att jag lyckades pilla till skärminställningen på datorn hemma. Lite större text, ungefär som för synskadade, fast dessvärre lite suddigt. Patentmedicinen att stänga av datorn funkade inte.

Och oflytet fortsatte. Hem och hämtade den kvarglömda plånboken. Till apoteket för att hämta fars medicin. Surrade med expediten och sa att det är bra att man bara kan maila om sån här medicin som inte kräver läkarbesök. Hon tittade lite förvånat på mig - jag fortsatte att pladdra om att pappa gärna avstår läkarbesök och för den här behövs det ju inte. inte hjälper den mot kramperna i benen heller, fortsatte jag. Då tittar hon på mig en gång till och säger: men du det här är blodtrycksmedicin. Tablå - det fanns två läkemedel på repceptet och naturligtvis hade jag fått det som det fanns flera burkar av hemma.

Men sen har jag fått ägna mig åt det roligaste (nästan) som finns; bokslutsarbete. Och då flyter det. Elva år i branschen - det sitter i ryggmärgen.

Och ikväll ska sossarna i Luleå röka fredspipa. Bestämma hur man ska ha det med kryssandet och konkurrerandet i denna valrörelse. Britt Westerlund (min gamla skolkompis från realskoletiden) menar att partiet måste sätta ner foten med tanke på turbulensen de senaste valen.

Förstår inte varför inte ett så stort parti ger medlemmarna möjlighet att säga sitt i ett provval först. Det har ju dessutom lite tradition med sig från fackliga val. Det har varit nära en gång - tror Eva Persson Sehlin som hon hette på den tiden - var pådrivande. Men Eva och ungdomsgänget förlorade på mållinjen och det blev inget provval.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback