Oj, voj vilken seg morgon

Det känns som om det höga tempot håller på att ta ut sin rätt. Full rulle i dag och möte hela dagen i morgon. Jag börjar längta efter att somna på soffan. Det blir då ingen utgång i helgen - trots att jag längtar efter det.

Dagen började inte bra med rejält försenad tidning.

Dagens ris i Norrbottens Kuriren får de som inte plockar bort julbelysningarna i tid. Och när är tid då? Själv tycker jag det mesta är fint och att det är trevligt att det hänger kvar. Undantag kan finnas - men då var det oftast gräsligt fult redan på julen.

För ska alliansens partiledare besöka Luleå 7 mars. Jag ska återkomma om det besöket  eftersom en av alliansens gruppledare så sent som i går inte fått information om mötet så finns nog en hel del i övrigt att önska om informationen.

Och Lulebos styrelse har sitt sammanträde förlagt till Stockholm för att lyssna på den, enligt Lennart Lindström, alldeles fantastiske Stellan Lundström, expert-professor eller något sånt inom bostadssektorn. Jag har också lyssnat till honom - men inte lika många gånger som Lennart Lindström. Lennart  beskriver honom som märkvärdigare än märkvärdig enligt Östmans noterat idag.

Fö vore det väl billigare och mer praktiskt att ta upp Stellan än att hela styrelsen ska dra till Stockholm.

Ja nu är det riktigt illa klockan är fem i halv sju och jag har itne påverkat uppbrottet än. Än mindre har jag hunnit gå igenom om jag utfärdade några löften här på bloggen som ska infrias i dag.  Bara att jag allmänt skulle skriva lite mer om vad som hänt under dagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback