Resumé av dagen

Nu har jag simmat 1 km vilket inte var så klokt, känns det som, med min redan innan onda arm.

Efter morgonbestyren, som jag skrev om, var jag på Kronan på utbildningsdag om folkhälsan. Mycket mer intressant än jag förväntat mig. Och varför jag inte förväntat mig vet jag inte - det borde jag gjort - för här har vi faktiskt två av de duktigaste tjejerna i kommunförvaltningen. Barbro Muller och Lena Bengtén.

Jag var uppseendeväckande glad tydligen - möjligen med provvalet i bagaget - vilket kommenterades ( inte provvalet med gladheten). Jag kunde till och med hålla inne med spydigheter till de som satt i system att alltid (nästan) komma för sent.

Jag blir uppriktigt  f-b-d ( jag har lovat att inte använda svordomar) när min tid ska användas för att sitta och invänta vissa. Dessutom på av skattebetalarna betald tid!

Efter lunch skjutsade jag far till vårdcentralen för provtagning. En provtagning som skulle resultera i en ny dosering av medicin för kommande vecka. Fadern, jag och vår underbara distriktssköterska Viviann hade kommit överens om att det vore bäst om jag fick anvisningarna eftersom det kanske inte är så lätt för en 82-åring att uppfatta rätt i telefon.

Det var med förutfattade meningar jag ringde till "varansköterskan" på sjukhuset för att be om detta. Jag förväntade mig hinder i form av sekretessundanflykter. Men även här kom mina farhågor på skam. Enkelt som en plätt tog hon mitt telefonnummer och var hur glad som helst för att vi löste detta på ett bra sätt. Tack Elisabeth!

Och så har en bloggare från Göteborg, Rumbaqueen, spräckt min nolla med en kommentar - just bara för att jag efterlyste kommentarer. Så nu har jag kollat in på hennes blogg - ett kort ögopnblick - men jag minns att hon hade haft en hund som hette Trollet som fick cancer.

Och så har en vänsterpartist ringt mig i kväll. Bertil Bartholdson - som vill göra en intervju med mig. Han vill intervjua mig om  ".......karikatyrerna". Jag prickar därför att jag inte kommer ihåg vad han sa. Men jag vet vad han menar. Han skulle intervjua flera - korta inslag - för att göra programmen mer värda att lyssna på. Det behövs - jag har hamnat på fel kanal någon morgon på träningscykeln - så jag vet. Förlåt Bertil, men det är kopiöst tråkiga att lyssna till.

Och nu vill jag inget mera, för att travestera Cornelis W.  Än att sova! Ha en skön natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback