Sovmorgon

Tidig kväll och sovmorgon till klockan sex, fast klart jag vaknade 04.15. Den inbyggda sovklockan, fast tvärtom, ringer då - nästan vilka omständigheterna är eller har varit. Men jag har en gudomlig förmåga att somna om.

Skönt med nättidningarna så man får se vad som hänt i världen men man sovit. Idag är det inte mycket att hetsa upp sig på. Man suger fortfarande på "förtalsmejlkaramellen", så har man knivhuggit ett ungt par på Östermalm. På Ria i Luleå har någon påtänd typ försökt sparka poliser - men tack och lov misslyckats.. Schlagerfestivalen har klarat sig utan mig. Och inte vet jag resultatet i matchen Ryssland - Kanada heller. Men tyckte mig se en ledning för Kanada med 2-0.

Sista OS-dagen idag. Har inte riktigt pejl på vad som återstår - men har i alla fall förstått att vi har 13 medaljer och det ska väl bli 14 efter hockeyn idag. Alla tiders rekord vad jag förstod av en kommentar på radion alldeles nyss.

Och kungen landade tydligen i Turin i går - efter begravningen av Silvias bror. Han har tydligen hoppat över stängelse och avstängningar för att snabbt få gratulera Anna- Carina Olofsson till guldet.

Och jag ser på Stefans blogg och Kuirens nättidning att Alliansens drottning varit i Luleå. Möte i Kyrkans Hus klockan 11.00 en lördag förmiddag. Av Stefans tidigare bloggar kunde jag förstå att det skulle vara firande av hans och Birgittas brölllpsdag i helgen. Och nu är jag nyfiken och få se bilder om bröllopsvittnet Maud Olsson, som hon hette på den tiden, var med.

Tyvärr måste det bli jobb i dag också. Nu måste de kommuner vars öppna nomineringar vi administrerat få ut sina listor för bearbetning. Inkomna mail är ju inga problem - men alla de handskrivna lappar som kommit till per brev eller telefonsamtal måste krypteras. Särskilt de jag själv noterat ned är mest svårtydda. Men roiligt att de rönt så stort intresse.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback