Ständigt nya muskler som gör sig påminda

Vaknade med störtvärkande överarmar. Förvisso 1 kilometer simning i går kväll men det borde inte vara någon överraskning för muskelgrupperna. Så pass besvärande att det var tungt att skriva den sedvanliga Tidningskrönikan, en resumé av lokaltidningarna, till ett gäng förtroendevalda.

Sköskottning i går morse, med en snösläde vars tippfunktion frusit fast under fars sjukhusvistelse. Men det rer sig nog under dagen.

Det fanns en del att tycka till om i dagens blaskor - vilket jag väl kommer att göra under dagen. Moderaternas provval påminner mig om att också vårt är på gång. Färdigräknas nog under dagen eller i morgon. Vet inte vad Gunder i nomineringskommittén bestämt.Och visst kan man bäva med tanke på alla nya och duktiga kandidater vi har. Av de 37 som deltar i provvaletär över 20 såana som inte var medlemmar vid förra valet

Men det är ju just poängen med provval. Medlemmarna ska avgöra när "Moren gjort sitt". Att flytta på sig, och släppa fram nya krafter. Fast jag måste säga att jag är sugen att fortsätta ett tag till. Snart får vi se vad medlemmarna vill.

Och Väduren var hoppfull idag:”I fulla drag njuter du av mötet med någon som kan bli din nästa hjärtevän.” Så stod det igår också i Norrbottens Kurirens horoskop.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback