Tomma visioner

I min "omvärlsdbevakning" häromdagen noterade jag att Eva Hedsand Lundqvist saknade visioner på sin hemsida. Under rubriken "Mina visioner" är det blankt och tomt. Nu har Eva kommenterat detta " Synd, men varför skall jag skriva om det när mina visioner överensstämmer med arbetarrörelsens visioner och ideologi?" Blanka och tomma?

Lite mer visioner och omvärldsbevakning bör nog Eva också ägna sig åt i övrigt. Hon ondgör sig över borgarnas förslag om att pensionärer som vill ska få rätt att jobba längre. Det tycker Eva är fel utifrån att alla som vill inte får jobb idag.

Både i Luleå och i Sverige i övrigt finns en oro - med nuvarande statistiska underlag - om hur vi i framtiden (som inte är allt för långt bort) ska kunna rekrytera människor till vård och omsorg. Kommer det att finnas några som vill ta hand om mig och Eva när den tiden kommer. Inte alltför avlägset, tyvärr.

Kommentarer
Postat av: Eva Hedesand Lundqvist

Hej Ylva, nu har du väl dragit lite väl långdragna slutsatser?

Jag ställde förslaget med att få jobba längre mot Era övriga jobbtankar. Det går liksom inte ihop om äldre skall jobba hur länge som helst samtidigt som yngre skall ha jobb/få jobb. Det är så många fler arbetslösa än antalet lediga jobb. Vi pratar om nutid!

Vad det gäller visioner så drog du en lite väl långt gången slutsats även där. Jag försökte bjuda in Dig m.fl att även fortsättningsvis läsa mina bloggar. Vi har väl lärt oss nu av TV:s sista debatt att vi skulle vara trevliga mot varandra?

Må så gott!

Eva Hedesand Lundqvist

2006-02-23 @ 15:58:56
Postat av: Ylva

Visst ska vi vara trevliga mot varann. Men också tillåta oss att ha lite bitsk, varm humor. Du vet att jag inte menar illa.

Hälsar Ylva

2006-02-23 @ 22:34:25
Postat av: Eva Hedesand Lundqvist

Hej Ylva,
visst. Jag köper den bitska varma humorn. Jodå, jag vet att du inte menar ngt illa. Tvärs om så kände jag mig stolt att som kvinna bli synlig. Det behöver vi kvinnor - jag menar bli synliga i politiken.

Sköt om Dig! Jag önskar dig en härligt varm och fin helg med vila, promenad och att göra något som du gillar.

Eva

2006-02-24 @ 10:20:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback