Vilket innehållsrikt liv man ändå har!

Det bästa med bloggandet är att man hela tiden upptäcker hur mycket som händer. Massor av saker som jag skulle vilja skriva ner  - och delge de som har nyckeln till min "dagbok". Det hinner jag aldrig - och ändå behåller jag massor av tankar som jag inte vill-törs-kan skriva på nätet.

Efter bruna bönor...ja vid det här laget vet ni! Kan bara tala om att det är med bruna bönor som med livet - det är själva resan som är mödan värd. Att längta och trängta - och så få uppleva en ljuvlig måltid med världens bästa: mor, far, son, sonhustru, barnbarn och kusin.

Lisa har vunnit dagens semel-skidtävling på dagis. Under tidigare träningar har hon stått på näsa och är sårig på nosen. Och två av hennes akvariefiskar har dött.

Bästa historien om när barnbarnet Lisa  ropas fram till TV:n för att se när kungen  kramar Anna-Carin Olofsson efter hennes guldmedalj i skidskytte. "Vadå, kung, han har ju inte ens en mantel", utbrister Lisa besviket. Måtte hon inte vänta på drömprinsen också!

Sen är man trött och däst och inser att att man ätit för mycket!

Och det var med möda jag fick Jens att hjälpa mig transportera hem faster Lisas gamla nostalgi bokhylla. Men läcker är den - den gamlingen.

Sen har jag varit på astma & allergiföreningens årsmöte. Och varit ordförande. Hedrande att bli tillfrågad om en sån sak. Och fått beröm för att folkpartiet bryr sig.

Ikväll är det Palme för hela slanten. Ja, jag minns exakt varenda detalj var jag var och vad jag gjorde den kvällen Palme mördades. Jag kan hälsa till Rolf Tardell, numera på TV, och påminna honom om att det var jag som berättade för honom vad som hade hänt. Vid frukosten på Hotell Sparta i Älvsbyn den 1 mars 1986.

Godnatt!

 

·      

·







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback