Än rör hon på sig!

46461-35

46461-3746461-3946461-40Här är bildbeviset - nu är min Skeppshultare hemcyklad - och idag tog jag de högre makterna med överraskning så det lbev inget regn.

Tant Ylva är inte helt körd - när jag utan vidare spisning cyklar 1,5 mil utan att bli trött. Jo, det blev minst 1,5 mil för det blev ju lite felnavigering ibland. En hälsning till Margareta Lindbäck att ta gärna en tur runt våra cykelbanor - det är lite dåligt skyltat på sina håll. Och inte skulle det skada med lite upprustning här och var.

Enda kännbara krämpan är att jag är lite öm i ädlare, onämnbara kroppsdelar. Det hindrar inte att jag försökt ragga kompisar för att fördriva några timmar i stan. Lägenheten kommer förr eller senare bli städad - om inte annat när jag lämnar jordelivet - men då är det försent med ett glas vin på färjan.

Före cykelturen var jag och åt lunch med Kicki på ..... fd Magneto. Härlig rödspätta, med kokt potatis och fänkålssås. Och mycket salladsbuffé. Men bäst av allt att titta på alla människor som passerar. Vi tog oss en tur genom marknaden och hamnade på "kultur" i stadsparken.

Nu hinner jag vare sig kolla om det hänt något poltiskt eller skriva något mer - duschen och bussen väntar! Någonting bättre är redan på väg, vet ni!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback