Återseende efter 50 år!

Mitt effektiva morgonjobb blev abrupt avbrutet av att mor ringde att kusin Anita med mor och sambo dykt upp hemma i Sunderbyn. Faster Sonja var gift med fars äldsta bror Reinhold. Reinhold jobbade som väktare vid Långholmen och blev nedskjuten av en rymling från fängelset. Hemma på gårdsplanen när han var på väg ut på larmet. Jag har nog runt åtta då. Och det var i samband med detta som kusin Anita och jag träffades senaste gången. De bodde i Stockholm - och det var ju världens ände på den tiden.

Så jag fick vackert bege mig hem - nu blev det bara ett kort besök - de skulle avverka fars samtliga syskon på en dag. Men trevligt var det - hon mindes mig som en osedvanligt envis unge!

Så jag åkte tillbak en sväng och sitter här nu med nuputsade fönster. Skulle sätta upp insidesdekaler med folkpartiloggan och måste förstås torka fönstret först. Och det ena gav det andra. När ett var putsat såg ju det andra för dj-t ut - så det var bara att hugga i. Och så blev det mer röra runt skrivbordet och så började jag peta där - och var tvungen att fortsätta.

Så har min dag förflutit - missade till och med kulturen i stadparken som jag gjort till vana. Har inte hunnit följa det politiska livet något alls - annat än att jag hörde att Maud Olofsson fått förstärkt skydd efter någon vandalisering av deras lokaler.

Men det ska väl bli en nätsväng senare i kväll - kanske - om jag inte hittar på något roligare. Å andra sidan är det fotboll klockan nio så det är väl för lite tid för att ens tänka på synd! Så håller jag på Portugal så är jag väl en looser i kväll också!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback