Bild av Ylva och Stefan, just testing!

Bild av Ylva och Stefan, just testing!Och hur kan jag skriva längre upp vid bilden?
Här är bilden från gårdagens framträdande på Pajala marknad. Texten på min tröja är "Alla älskar en liberal kvinna"  vilket vä'ckte en del känslor och kommentarer.

Och jag kom dit i dag också även om det var vissa hinder på vägen - och jag menar inte renar.Jag hann ju nämna något i morgonens blogg. Men sen var det allt från felvända trosor, till borttappad plånbok (Luleå - Sunderbyn tor - den fanns i garaget) till att pappa ville att jag skulle ta blocktryck på honom just denna morgon. Honom som man normalt måste tvinga till sånt.

Nåväl - efter att vi också var tvungen till att vända så att Els fick kolla att hon dragit ut strykjärnet bar det av mot Pajala med fart - om jag så får säga.

Kom kvart över tio - men Kurt och Eino hade ju riggat så fint - och Kurt hade kaffet varmt till oss.

Så väldsamt mycket politik blir det ju inte - och det är väl bra det. Men ändå rätt många som kom fram och ville prata - och en vanlig företeelse att förstagångsväljarna börjar samla på sig material. Det fanns det som var väldigt tidigt ute också - någon som tog en försvarlig näve och godis och sa att jag måste få det för jag ska rösta på er om fyra år! Då kan man inte ens bli förargad.

Faktum är att jag är så trött - och solvarm - att jag inte orkar få fram några av alla de intryck jag fått idag. Men ett stort tack till alla mina partikompisar som jag träffat - och ett särskilt tack till Els som hängde med mig i dag. Els är en solstråle som alltid sprider så mycket glädje omrking sig. Tack för alla trevliga samtal jag haft med er från andra partier. Och sist men inte minst ett stort tack till alla ni som varit trevliga "utan partibok".

Och så förstås ett tack till Ingrid Backfjärd här från Sunderbyn som visade mig att järnhandeln och därmed våran monter låg åt precis motsatt håll som jag tänkte gå. I klassen gå vilse på Pajala marknad lyckades jag en gång och var på god väg en gång till. Det måtte väl räcka till seger?



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback