Bröllopsdagar de aldrig glömmer

Nu är det andra året å rad jag gör uttryckning på Jens och Lottas bröllopsdag. Förra året - på den 10-åriga bröllopsdagen - fick jag "ljuga" och medverka till att de - tillsammans med sina bröllopsvittnen Pia och Mats - blev hämtade med helikopter ute på en äng i Långnäs. Helikopterfärden gick till Saxnäs där de vigdes 1995. Allt i maskopi med Jens.

Även i år var det Jens som kallade på mig. Ringde klockan ett och frågade om jag gjorde något särskilt. Bilen hade havererat en mil norr om Töre. De skulle fira en barnlös bröllopsdag med en kortare bilsemester som borde ha ändat i Älvsbyn. Men nu stod de utanför Töre. Men det blir något att minnas det också.

Måtte ha varit en sällsynt dålig dag för bilar idag - för på den relativt korta resan Sunderbyn - Töre - Alvik såg jag minst fem havererade bilar. Plus att det varit ett par krockar enligt nättidningarna - för övrigt det också i Töre.

Annars blev TV4 glad att få tag i mig - nästan alla har semester och är onåbara. Vet inte om jag avslöjar för mycket nu men TV4 har gjort någon gigantisk valundersökning med flera frågeställningar. En handlade om vården och hur nöjd medborgarna är med den. Tydligen katastrofala siffror för nöjdheten med vården i Norrbotten. Titta på TV4 Norrbotten på måndag!

Och katastrof blir det om min hyresvärdinna får för sig att rengöra markiserna. För efter massor av energispill med dåligt samvete för oputsade fönster fick jag ett ryck på förmiddagen. Så nu är allt utom två insidor fixade. Så kommer hon nu med högtryckstvätten och ger sig på markiserna......

Nu ska jag ta min Skeppshultare och åka och äta middag. Med Sunderbyodlad färskpotatis för första gången i år!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback