Det krävs så lite

Det krävs så lite för en fullständigt underbar kväll. Bra väder, goda vänner, lite vin och en underbar miljö vid norra hamnen. Just hemkommen - dessvärre hade jag som vanligt inte kameran med.

Idag har jag ägnat tiden fram till klockan 14 med att organisera byte av lås på mor och fars ytterdörr. Stort tack till Sture som gjorde jobbet och Birgit som förmedlade honom. Som tack får ni komma med på bild här på min blogg. Bilden dock tagen vid ett tidigare tillfälle.

Birgit och Sture
Fantastiskt att ha goda vänner som ställer upp. Min enda insats var att åka och inhandla - vilket jag fick göra två resor för. När ni får fel på ett dörrlås som är ca 42 år gammalt bör ni fundera om ni inte ska köpa ny dörr med en gång. Men fint blev det - tack återigen Sture.

Nåväl efter denna vedermöda så kände jag ångesten komma krypande med bara 1 dags semester kvar. Allt ville jag göra. Städa färdigt. åka till jobbet och alldeles för lite uteliv har det varit under semestern. Jag dammtorkade till det var en timme kvar till bussavgång - då bestämde jag mig. Kastade trasorna, duschade och drog till stan.

Tänk att det kan vara så trevligt att bara sitta ett par timmar tillsamman med goda vänner - dricka ett par glas vin och titta på folklivet. Det blev senaste bussen hem - 22.15. Skulle ägna sista halvtimmen på Färjan (vi var på teatercafét först) sen jag vinkat av Els med sin cykel. Dock skulle de ha 60 spänn bara för att gå in - och då blev jag tvärsnål. Vilket berodde på att jag inte hade några kontanter mer än de 50 som behövdes till vinet. 110 spänn för 20 minuter tyckte jag inte det var värt - så mycket vackert folk att titta på var det säkert inte.

Nu väntar John Blund!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback