En strulig blogg

Nä jag har inte gråtit blod över Tysklands förlust och inte heller försovit mig. Det var bara bloggen som var seg och inte ville släppa in mig.

Han anade väl att tidningarnas "tyckarsidor" var tråkigare än någonsin. Vem blir upphetsad av Bo Ture Larsson i Norrbottens Kuriren och Kenneth Jonsgården i NSD? Och så sen Kenneth Jonsgården igen i PT. Välkommen tillbaka grabbar OA och Östman! Vi längtar redan efter er, bloggen och jag.

Annars vet jag inte om landstingsråden - de fyras gäng - var så särskilt efterlängtade i Kiruna. I går besökte de sjukvården i Kiruna på en "rehabliteringsresa". Redan nu på morgonen hörde jag i radion att personalen var upprörd över att ha blivit överkörda. Den arbetsgrupp som jobbar på uppdrag av politiken blir inte färdig förrän om någon månad - men råden har redan pekat med hela handen.

Det är väl bara att hoppas att de blir ställda i "vårdkön" - alla fyra - efter valet i september!

Och i NSD bekräftar Helmer 93 det vi från folkpartiet hävdar - det behövs ett mellanboende för åldringar som är på väg från sjukshusvård till egna hemmet eller något särskilt boende.

Helen Doktare tar tillfället i akt att hugga på sitt eget landstingsråd Agneta Granström. Hon tycker att Agneta borde gjort mer för tandvården och för att den tandlösa kvinna det skrevs om igår skulle fått hjälp. Det är naturligtvis fullständigt oacceptabelt att tandhälsan håller på - eller snarare har - utvecklats till en klassfråga i stil med lort Sverige. Men nog borde väl Doktare ha siktat högre i hierarkin - mot regeringshåll. Det är ju inte köerna i tandvården Norrbotten som är problemet utan brist på statlig finansiering. Men utspelet får väl ses som exempel på det "systerskap" som uppenbarligen råder inom mp Norrbotten.

För övrigt noterade jag just att folkpartiet Norrbotten det vill säga vi ska ha vår valupptakt på Olof Palmesgata. Närmare bestämt Piteå Stadshotell lördag den 12 augusti. Men det kan nog bli bra i alla fall.



Kommentarer
Postat av: Magnus

Jag märker ingen större skillnad i NSD... tyvärr..

Postat av: Helen

Ja du är en märkligt person Ylva tendenrar att lägga in värderingar och påståenden på mig som saknar grund.
Man undrar ibland vad ditt behov bygger på?
En sann publicist om än på en blogg avstår dessutom från att påstå någonting om en annan person om han eller hon inte låter den andra komma till tals...men att låta andra komma till tals kanske inte något FP bygger sin demokrati på?

2006-07-21 @ 17:51:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback