Fungerande datorer

Finns knappt något så underbart som fungerande datorer. Här på jobbet lyckades ju åska förorsaka att slå ut nätverket. Med hjälp av comhems support lyckades jag identifiera att det troligen är routern som är väck. I alla fall fick vi igång en dator - genom att koppla ur resten av nätverket. Men så skulle jag idag göra ytterligare ett försök att koppla in nätverket med resultat att ingen verkade funkade. Med med lite pillande så är nu en i gång igen.

NU EFTERLYSER JAG NÅGON KÄR VÄN SOM KAN LITE OM EN ROUTER. Till exempel vilka hål jag ska pilla in de olika kablarna i. Så att det så att säga inte är den mänskliga faktorn som spökar. kan vara bra att konstatera innan ny router event. inhandlas. SÅ SNÄLLA - hör av dig.

Annars är väl högsta möjliga lycka att sista semesterdagen i alla fall ta ledigt från jobbet och avnjuta sin lunch i stadsparken till tonerna av Swinging Doors. Och Stefan dök upp och fotade mig i solstolen. Så har vi tur får vi se mig på hans blogg i solbehå och svällande "magmuskler".

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback