Grattis Tyskland - och släktbilder

Grattis Tyskland till bronset - det hade varit orättvist om de på hemmaplan så snopet skulle blivit fyra. Ingenstan är steget så stort mellan tre och fyra som i idrottens värld.

Fullständigt odiciplinerat har jag legat till halvåtta - en bilkörnings huvudvärk har irriterat mig hela natten och sitter i lite än. Öppnade altandörren för att få in lite svalare luft - men det ger inte mycket effekt när det är 22 grader ute.

Nu gäller det att blunda och försöka glömma att det ser ut som en bomb har slagit ner i de flesta av rummen. Det har varit några morgnar av knapp tid då jag inte ens hunnit plocka upp något som fallit mig ur händerna.

Inte särskilt mycket i nättidningarna heller - dessvärre har Piteå hamnat i Expressen genom mordet av den 56 årige mannen.

I DN har de "avlivat myten" om att män tar ut mer föräldraledigt just vid fotbolls VM och andra idrottshändelser. Det är möjligt att det är så men att ta VM - med idel kvällsmatcher - som ett sanningsvittne luktar styrd utredning lång väg.

Själv skulle jag bli glad om myten att kroppen ställer in sig på svält om man äter för lite är sann. Det sägs att då förbränner kroppen på lågvarv och vi går inte ned i vikt. Och då borde det ju faktiskt vara tvärtom också - när vi vräkt i oss mycket - som min mat och glassfrossa på marknaden - så borde kroppen sätta igång och förbränna på högvarv - och kilona försvinna. Kul att ställa mig på vågen i morgonbitti?

För övrigt verkar solglasögon vara trendigare än någonsin. För mig som vill se folk i ögonen när jag pratar med dem är det jobbigt! Men trender är svåra att bryta så det är väl bara själv dra på sig ett par så kan vi stå där och samtala och se ut som marsmänniskor.

Och till sist - innan jag "semestrar" ska jag lägga ut några bilder till släkten - lite grann också för att testa mina nuvunna kunskaper på området.

46461-31


Kusin Anita och faster Sonja i mor och fars trädgård.

46461-29

Yngve bakom sina favoritblommor - bondpioner. Fotograf Mor Marianne - några skarpa fotografer är vi inte vare sig mor eller jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback