Hur kul är det med ljusrosa trosor?

Hur kul är det med ljusrosa trosor? Ja, det är nog gulligt på små åttaåriga flickor - men definitivt inte på tanter 58! Lugn - ni vågar titta - jag ska inte visa några bilder.

Lindex har fått skäll i Expressen för sina trosannonser. E-pressen påstod och visade i ett bildreportage att vanliga kvinnor inte kunde ha Lindex trosor. Fast jag kunde - men jag köpte väl en präktig vit variant. Men efter tvätt var de ljusrosa - och denna gång kunde jag identifiera boven. Det har hänt mig förut nämligen. Den lilla vita lappen med texten Lindex i rött. Tur nog så tog inte färgen på de vita shortsen - även de inhandlade hos Lindex.

Och ingen utgång blev det för mig ikväll - och det var nog tur. Landade hos föräldrarna klockan halv fem och stoppade i mig några bitar av Ellas (hon mattanten i TV för många år sen) potatispannkaka. Om det var den eller packningen av "marknadsbilen" som fick mig att sova två timmar framför TV:n vet jag inte. Men skönt var det.

Och apropå "utgång" så jag att Bishoparms annonserade om ett alkoholfritt öl som de beskrev som fantastiskt. Fem Kuriren hästar till "Biskopen" som visar på att "utgång" kan vara både fantastiskt gott och roligt utan alkohol.

Och apropå  (så har säkert ni vid det här laget upptäckt att jag gillar ordet apropå) alkohol så är jag full av beundran av de kändisar som går ut som nyktra alkoholister - idagens Express TV-kändisen Ulf Larsson. 98% (inte vetenskaplig - eller evidence baserat som landstingspolitikerna säger) av dagens alkoholister sitter inte på parkbänken - de sköter sina jobb (oftast) som TV-kändisar, skådespelare, sportkommentatorer, sångerskor eller mer vardagliga jobb som du och jag har. Men kostar samhället massor både i sjukvård och mänskligt lidande och misär!

Och i Värmland så håller socialtjänsten på att "misshandla" en 4-åring son till ett missbrukarpar. Han har bott hos en faster i stort sett sen har var liten. Och nu ska han flyttas. Bygden är i uppror - fastern har en ordentlig och stabil familj. Men hon anses för gammal. - 50 år. Ja, vad säger man! I alla fall stå på er - ockupera om det behövs!

Och apropå det jag inledde med - rumpor - kroppar. En kvinna som behandlats på ett plastikinstitut - och som gett tillåtelse att bilderna av henne skulle få användas i forskningsssyfte - har åter funnit sin kropp på internet och annonspelare. Hon har förlorat tvisten och ska nu betala motpartens rättegångskostnader. Varje dag upplever jag att det skjuts hål i mitt rättsamhälle - det börjar likna ett durkslag snart.

Nu vänner ska jag åkalla John Blund. HAN bör lämna min bädd senast 04.00. För då ska jag duscha, dressa, hämta Karin på Hertsön och dra mot Överkalix. Och bilen är dölastad - så det blir inte till att köra fort.

Det blev en ganska lång blogg - och ändå hade jag mycket mer att skriva och tycka om. Men Stefan skrev idag att opinionsmätningar ska man bara skriva om när det är till ens fördel - så jag avstår detta. Och så blir det nog en kortis i morgonbitti - om jag ska hinna göra mig vacker för Överkalixborna. Jag kanske inte borde vara så öppenhjärtlig - tänk om folk kommer för att spana in om jag har rosa trosor?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback