Hur spelar jag Fia utan knuff?

Kanske det inte är så konstigt som det låter att spela Fia utan knuff. Har aldrig gjort det men det måste väl innebära att man samsas om samma ruta om man hamnar så. Frågan ställs därför att jag i dagens horoskop uppmanas att hålla mig till stilla aktiviteter under kvällen. Och ska jag spela Fia ska det inte vara med knuff. Okej då - vi samsas på samma ruta!

Så dök det upp ett nytt namn - åtminstone för mig - på Norrbottens Kurirens ledarsida. Claes-Göran Hegnell. Månne det är någon lokal förmåga? Någon som ska efterträda Östman som enligt vår stela syn på pensionsålder går på "övertid". Han kommenterar en artikel av Kenneth Backgård. Bakgrunden är en tidigare ledare som ifrågasatt Sjukvårdspartiets berättigande både i rikspolitiken och i landstingen. Säkert något förvånande för Backgård - som ju varit lite av Östmans kelgris.

Kalixmässan har en helsidesannons. Med bland annat en märklig debatt. Vad är en "frågedebatt". Och vem tusan är Stina Blombäck och Linda Frohm? Frågan ställs därför att alla partier utom Folkpartiet verkar finnas i panelen???

Och om jag nu ska lyda stjärnorna och ha en stilla kväll kanske jag borde tillbringa den i Ljusets kapell och lyssna till bland annat Eva Plumppu.

Festival men inte för alla. Rullstolsburne Alexandra Kumppani berättar hur hon höll på att bli nedtrampad vid förra årets Luleå kalas. Ja, det går sakta med förståelsen för funktionshindrades svårigheter att vara med.

För övrigt kan jag notera att det inte ser särskilt hoppfullt ut för min påbörjade städning. Strålande sol väntar där ute i livet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback