i dag vill det till...

I dag vill det till att solen skiner hela dagen, att människor ler och är vänliga, att jag möter drömprinsen och vinner en miljon. Minst!

Dagen började verkligen dubbelt från sin mörka sida - det var mulet och hade regnat i natt, Fast det är nog ljust för många. Dock satt jag och skrev ihop min dagskrönika - vilket tog sin modiga halvtimme. Och nör jag skulle skicka den så klickade något - i mina fingrar säkert - och allt var borta. Och jag lyckades inte heller återskapa det som brukar funka.

Så jag har skickat ett nödmeddelande att Tidningskrönikan är inställd i dag pga tekniska problem. När  Norrbottens Kuriren hade liknande bekymmer häromdagen ryckte ju NSD in och tryckte den. Få se om något liknande händer mig - fast NK handlade ju förstås om att trycka - inte skriva.

Nåväl så har jag i lite stress igen - men ett par rader om  gårdagen bara. Och här skulle jag nu klistra in bilden av mig och Stefan som Thomas tog i går. Och då lyckades jag bara tappa bort all text som jag hade skrivit nedan.


Så listan av vad jag förväntar mig av dagen - se inledningen - bör kompletteras.


Hur är det Euskefeurat sjönger - sluta gå om kring och drömma - det går åt helvete i alla fall.. slutar i Härnösand i en Skoda med en trasig växellåda...

Hoppas ni håller tummarna för min resa till Pajala


Kommentarer
Postat av: Ylva

Du kommer träffa dina drömmars prins i Pajala och från och med då så kommer det bästa du vet i livet vara att bada basta under Römpä veckan.
Han är inte millionär om än har guldtand.

Då ni reparerar den gamla bondgården för att starta upp jordbruket med kossor,grisar och hela köret så finner ni en kappsäck med riksdaler gömd in under de gamla brädorna,minst en mille,kanske två då jag nu lika fabulerar.

Vad gör ni nu,skippar kossorna,grisarna och co & bokar en resa till söderhavet i stället,eller ..?

Ha' en trevlig Pajala marknad hälsar Ylva

2006-07-08 @ 15:20:30
Postat av: Strutzan

Hittade inte guldtanden ens - men sista dagen dök det ju upp en kusin. Det ger nog mer än både drömprinsar och guldtänder!!

2006-07-10 @ 11:06:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback