Idag är det kalas!

Det är kalas idag - dels att vara hemma igen och så ska vi fara till Sara som fyller nio år. Sara är en av "blommorna" som jag besökt under de dagar de varit tyst och tomt på bloggen. Så här såg hon ut i måndags:
                        Sara

Här följer några ytterligare "blommor"; STUGAN I KALLVIKSSKÄRET

                      "Fjärilen"

BADNYMFEN LISA 
                                                                 "Lisa"
                                                                 

JENS, LISA o LOTTA

46461-52                     


                                GÖSTA PÅ MASSAGEBÄNKEN o ANITA
                                 Lugn och ro             

BERNT o GÖSTA

Bernt o Gösta           

Och i vanlig ordning fotade jag första stunden och sen glömde jag.

Känns lie ovant att skriva här har nog vant av mig? Har dock seglat runt lite på nätet och konstaterat att Stefan håller igång. Nu på marknad i Haparanda. Flitigast av alla kanidater i Norrbotten? Men jag kan avslöja att Stefan kommer att ha några dagars semester nu runt helgen - i alla fall lördag och söndag.

Och innan jag for - i söndags - kom ytterligare en av de otaliga opinionsmätningar som kommer att rasa över oss de närmaste månaderna. Demoskop tror jag - behagliga 12 % för folkpartiet - en uppgång med 1.8 %. Och målfoto mellan regeringsalternativen!

Det finns inget så dött som lokaltidningar som inte läses åtminstone före lunch. I går kväll läste jag 2x2 och jag minns knappt något upphetsande - fast det kanske inte hänt något medan jag roat mig.

Debatten om samer går vidare - idag Karl Rune Bergdahl, Kiruna. Det är inte lätt att veta vad som är "sanning" i alla de olika inläggen. Dock är det skönt att i grunden ha tanken om att det bara finns ett folk - människosorten. Även om man när man som jag lyssnar till TV:n om Hagamannen funderar om det ändå inte finns vissa som mälat ut sig.

Nu är det så illa att jag inte hinner skriva och tycka mer för den här stunden. Tre dagars uppehåll gör att det inte alls är något flyt i vare sig tyckandet eller skrivandet. Så nu är det 9-års kalas som gäller. På förmiddagen - eftermiddagen ska ägnas åt arbete faktiskt. Svar på frågor till en arikel, inbjudan valupptakt, information till fp-medlemmar i Boden, Nyamko Sabunis besök i Kalix till helgen - Kalixmässan. Det gäller att på förhand bestämma en att-göra-lista - annars är det lätt att bli kvar hur länge som helst.


Kommentarer
Postat av: Stefan

Även torsdag och fredag blir ledigt.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback