Känd stekpannegumma!

Jag kommer snart att bli lika känd som hon tanten som lämnade stekpannan utanför sopcontainern och blev bötfälld. Tömde bilen för att packa inför Pajala resan i morgon - och lyfte i påsen med glödlampor för femtioelfte gången! Kan någon förklara för mig varför jag inte längre får sätta glödlampor i restavfallet? En produkt som till för ett tag sen till och med fanns med som exempel på sånt som skulle sättas där!

Är det bra miljöpolitik att jag ska bila upp till Kronan varenda gång jag bytt en glödlampa - eller bytt ett batteri. Jag misstänker att restavfallet i vilket fall måste sorteras - då vore det väl klokare att utöka sortimentet som får sättas där. Åtminstone när det gäller pinaler som inte är skrymmande.

Idag blev det jobb fram till lunch. Sen kultur i stadsparken - Sixten Aronsson. Roligt att se att flera pensionärer från Sundsgården var på utflykt med sina tjejer. En del folk hade sökt sig fram mot scenen för att lyssna och lite spridda skurar av folk var det i parken i övrigt. Men otroligt att inte fler intar den ljuvliga pärla mitt i stan. Och skyll inte på A-lagarna - idag hördes de inte ens om de nu alls var där.

Och nu är bilen packad och klar för Pajala resan. Hämtar Thomas klockan sju i morgonbitt så drar vi uppåt. Men först ska det bli ett litet mellanspel i stan i kväll. "Sett och Hört" reportern kanske skvallrar vid hemkomsten i kväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback