Märktes att det var final

Trevlig match - så uttrycker sig bara en som inte är SÅ  insatt. Men jag gillade starkt Franrikes spel. Och så tycker jag inte om när en VM final avgörs med straffar. Det känns inte som en "värdig" seger. Och jag tycker klart att Franrike spelmässigt var det klart bättre laget. Så, det så!

Tropisk natt har det varit i södra Sverige - vore väl kul om vi också kunde få uppleva det.

Som vanligt den här årstiden handlar våra lokaltdningar mest om olika kulturarrangemang, fisketävlingar och släktträffar. Uppblandat med lite misshandel - dessvärre en allvarlig sådan i Luleå med en 30-åring som blivit knivhuggen. Hur är det med gängfreden egentligen??

Ledarsidorna håller ju stilen som vanligt. Matkampen mellan blocken temat för båda.
NSD försöker få det att dallra på gräsrotsnivå genom att hårt angripa Maud Olofsson. Centern har gått från folkrörelseparti i mitten till kapitalets eget lilla högerparti. "Till höger om moderaterna" och "Timbrocentern" är väl också ägnade att centerrörelsen ska leva upp till ledarens rubrik "När hela havet stormar"

Intressant maktstrid pågår mellan Magnus Westerstrand (kd) och NSD:s ledarsida om vilka som är mest kvinnofientliga - kd eller sossarna. SSU:s grepp att binda fast sig vid en spis för att illustrera kd:s kvinnosyn har mötts av motgreppet att Magnus sett att sossekvinnorna sålt kaffe och bulla medan partiledare Persson höll tal. Jonsgården förnekar detta och hävdar att han minsann var i Alemadalen. Nu kan jag avslöja att det var faktiskt Magnus också! Och nu väntar bloggen med spänning på om Magnus har bildbevis? Fastighetsskatten - släng sig i väggen - det här är säkert frågan som avgör valrörelsen!!

idag vill jag ta en annars rätt bra nättidning -Norrbottens Kuriren - i örat.  Wästfelts och Nilsén bloggar är fullständigt tysta och tomma sen midsommar. Kan det inte vara läge att göra något åt det? Åtminstone tala om att även bloggar behöver semester?

Semester har en del politikerbloggar också tagit. Men gör gärna som Åsa Wikström (m), Boden, tala om vad som gäller. Åtminstone om ni bryr er om att vi ska idas komma in och läsa. Fredrik Lundh tror jag har en annan taktik. Han vill inte riskera att bli bevakad så för säkerhets skull så rockar han fortfarande järnet i Almedalen. Men i verkligheten har han rockat loss på Pajala marknad. Såg honom som "korgosse" vid Nuders framträdande.

Och bäste Migelle; har man sagt att får man säga B - åtminstone till mig som lider av stor nyfikenhet. Migelle hävdar på sin blogg att vissa politiker borde skämmas - politiker i Luleå om jag minns rätt. det finns säkert många som bör skämmas av olika skäl - men du kan väl skvallra någon??


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback