Morning

Vilken dag igår - det var nog då sommaren var. Sol och ljumma vindar. Själv hamnade jag i jordgubbslandet. Nä, inte som fågelsskrämma utan som inplockare. Fyra stora durkslag på fars och mors relativt lilla land. Jag älskar ju att vara i solen - men har lite svårt för att i längden bara sitta/ligga still. Så det var ett frivilligt åtagande. Som belönades med lunch hos kusin Kerstin - lufttorkad skina, melon och vitt bröd. Middag blev det senare - under en av de häftigare åskregn jag upplevt. Eftersom det inte åskade särskilt mycket kunde jag helhjärtat njuta när naturkrafterna piskade på pensionärskuvösens tak.

Och grannen Ola följde far till bärskogen. På grund av yrsel vill han inte gå ensam - men en sommar utan skogsbesök är katastrof för honom. Så han såg tio år yngre ut när han kom hem med tv-tre liter riktigt blöta hjortron. Inga björnar men väl björnspillning.

Själv gjorde jag ett tappert försök att åka in och jobba. Dessvärre fungerade inte bredbandet - och nu börjar jag vara inne i semsterläge - var inte alls nödbedd att skjuta jobbet till idag.

Kurirens läsarsevice: "Idag på Kuriren" visar också tydligt på semestertider. idag sammanfattar de dagens händelser med en enda mening - om vad som hände i går:  "Vi har varit på Trästocksfestivalen i Skellefteå och ett bildspel från festligheterna kommer upp på Kuriren.nu under dagen."

Och när jag läst dagens tidningar skulle jag önska att mycket inte hänt alls. Vilken svart trafikhelg! Och drunkningar också för den delen. Så många familjer som fått sin tillvaro slagen i spillror - och livet blir aldrig detsamma igen.

Livet är NU - så nu ska jag ut och möta det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback