Natten har tusen ögon

Fast det är väl bara en tant på 58 som tycker det är natt när jag anländer hem med lokalbussen klockan 22.00. Andra allianskompisar (Stefan T)  fotar "kommunister"  (Annika Sundström) på morgonkvisten.

Men vilken fantastisk kväll. Els "lurade" iväg mig på BBB - vilket betyder Färjan. Vilket jag insåg när jag fick telefonsamtal från Jens som är på Gotland. Vad fa´n BBB? Ja men Färjan! Ja. men säg det då för bö....n.

Els och jag skildes åt klockan 21.00. "Nostalgi" är att springa förbi Mac D och hinna få en 10 spänns hamburgare. Förra sommaren missade jag bussen en gång tack vare söl där. Och oavsett vad Kurirens enkät säger om Max eller MD är bäst så passar inte MD här i Norrland (Norrland som det bara finns ett av enligt MD reklamen).

Beställde två; tjejen vänder sig bakåt och ropar beställningen. Men tillägger ängsligt; har vi någon där bakom. Varvid en späd röst svarar Ja. Hur länge tar det? Tre minuter! Vår norrländska folksjäl och MD:s, servera på minuten image,  stämmer inte! Ni får ta med personal från 08 - för nu är vi så beresta så vi vet hur det ska gå till. Och ska jag äta hamburgare med senap (?), ketchup och saltgurka ska det inte bara vara billigt utan gå f-n så fort också!

Men tusen ögon i natten? om busschauffören inte "tvingas" prata i mobiltelefon hela vägen så kanske hon/han kunde tipsa polisen om ett och annat. Och dessutom uppfatta att folk har tryckt på stanna knappen. Fast systemet kanske var "out of order" - vad vet jag. Arne fick i alla fall gå en hållplats extra - bra för folkhälsan måhända

Nu ska jag "nanna på pudan" så jag är pigg för Pajala!

Ps/Om det är stavfel och oklart beror det inte på vinet - utan på att jag förlagt mina terminalglasögon/Ds


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback