Och tagen i örat - igen!

Förlåt Migelle - jag ska aldrig mer stava ditt namn fel. Fast jag tycker min variant är mer romantisk - säkert ligger någon gammal hjälte från Mitt livs Novell till grund eller så.

Hade jag nu varit konspiratorisk lagd så skulle jag ana en Watergateaffär. Oanmäld anlände jag till expen klockan halv sju ikväll. Innan jag lämnade behövde jag "pudra näsan". Och vad tror ni ligger på golvet inne där. Locket från ventilationskanalen!! Någon som hastigt fått avbryta sitt uppdrag?

Och sen ser jag på Stefans blogg att det varit hemlig överläggning på centerexpedtitionen. De blivande gruppledarna Camilla och Erika tillsammans med moderaternas nuvarande gruppledare Maria. Och våran Thomas!! Ja, du Conny - nu är vi nog körda.

Annars har det varit en helt underbar dag. Jobbat fram till lunch. Men jag anlände inte förrän nio så det blev inte mycket till jobb. Lunchen tillbringade jag i stadsparken lyssnande till Pekka Helles (nu är jag inte säker på namnet igen - tror det blev fel) med barnkör som spelade, sjöng och underhöll oss. Hade införskaffat en macka från nya U37 mackbaren - men den mackan imponerade inte. Fast det var nog jag själv som rådde för det - som valde bort allt som var gott såsom ost och dressing. Inga skugga över företaget!

Till det underbara hörde också att jag blev bjuden på middag igen. Ute var tänkt men till och med jag som är väl förankrad - om jag så får säga - höll på att blåsa bort. Utsedd till grillmästare fick jag stå och vända köttbitarna med ena handen och ha vattenslangen i den andra och bevattna omgivningen för eventuella eldflagor som virvlade runt.

Har inte hunnit virvla runt på några nättidningar och inte läsa några bloggar heller så det här blir ett harmoniskt inlägg utan att behöva t ycka om allting.

Och nu ska vi väl se fotboll! Eller hur? Jag har nog velat fram och tillbak - men nu ska jag hålla på Tyskland - tror jag. Men jag hoppas att Portugal blir Världsmästare - tror jag. Det är rätt skönt att ha Sunderby Sportklubb som sitt favoritlag!

Kommentarer
Postat av: Treno

..Rather helpful information you have here. Grazie! http://www.trenitalia.275mb.com

2007-03-07 @ 17:21:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback