Partystinna Stureplanseliten

Idag hittade jag absolut ingenting i tidningarna - ingenting att höja på ögonbrynen för i alla fall. Bara det vanliga av fjantigt, roligt och sorgesamt. Till kategorin fjantigt måste väl räknas serien om Carolas fortkörning som pågått flera dagar nu i främst Aftonbladet. Eller påstådda fortkörning - någon rubrik handlade om att polisen förnekade att de tagit fast henne.

Som uppföljande fjant hade de rubriken Prins Harry kör som Carola med underrubriken "mamma rasar" eller något sånt. Och genast killade det till i min nyfikenhetsgen. Vad då mamma`? Det är ju prinsessan Diana och hon är ju död! Men det var vilken vanlig tvåbarnsmamma som helst som var orolig för sina barn.

Och Victoria Silvstedt - som enligt Lars Leijonborg är vackrare än Marit Paulsen - skulle ha visning av sin underklädeskollekltion men den fick ställas in för att någon "partade" sig till döds på ett häftigt champagneparty. Vedbörande hittades död på poolbotten. I Saint Tropez där den svenska partystinna Stureplanseliten sägs festa runt.

Våran egen "elit" håller tydligen till i Piteå - inte helt oväntat. 26 fyllerister tagna i natt i Piteå och grov misshandel utanför Stadshotellet.

Det var lite av det sorgesamma och fjantiga det - men inget roligt alls. Efter ytterligare en runda på nättidningar och några bloggar får jag bara konstatera att det bara var vi hos Marja-Liisa igår som hade roligt.

Idag blir det jobb - det lite ångestladdade, nervösa jobba ikappsyndromet som alltid infinner sig dagen för omstarten. Och så blir det en natt med lite vridande hit och dit innan sömnen så småningom infinner sig. Så har det varit i många, många år nu och varför skulle det vara annorlunda i år?


Kommentarer
Postat av: Marja-Liisa

Tack för senast tjejer, Ylva, Kerstin, Gerd och Elsina. Vi hade roligt och jag trivdes redan före eftersom jag tycker om att laga mat. Detta med grillvärmen och fisken är inte så enkelt, så det får jag öva på. Innehållet i guldpaketet kommer till användning vad det lider, för kallare blir det med all säkerhet. Och Ylva, hälsa till mamma och tacka för "blomman". Den kommer att göra nytta redan till middan i dag. Ha det gott i sommarvärmen!

2006-07-30 @ 11:07:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback