Vicken fest!

Sommarens roligaste fest - därav det sena och korta morgonbloggandet. Norra Vretvägen 3C - gårdsfest. Hur många trevliga människor som helst - och var hade jag kameran? Ja. inte med mig i alla fall.

Vi började klockan fem och jag kom inte hem förrän klockan 2. Alltså nio timmars fest - hur orkade jag? Men så har jag legat till klockan nio också.

Och så träffade jag sommarens första igelkott i alla fall på nära håll. Fick "imponera" på några grannar till Märta genom att ta upp den i famnen. Förstås ska man inte göra det. De blir förstås lite rädda. Det var annars när jag bodde nere på Hammaren och nästan hade igelkottefarm. De kom samma gäng kväll efter kväll och jag "pratade" med dom och hade dom i knä. Dom var inte rädda då!

Och hur god mat som helst - Märta har haft mtservering tidigare och kan verkligen detta med käk. Tänk er att bara med sig själv och en del idella krafter fixa käk till runt 40 personer. Det ni! Men vilka grannar hon hade - flera som stannade och hjälpte till att röja det sista.

Nu på morgonen har jag haft detta vals första väljarservice. En familj som ska vistas utomlands från och med 1 augusti och ett år framåt. Mycket mån om att rösta  - inte minst för att ta bort yrkesförbudet för läkare. Undrar hur många av Kvartersakutens kanske 5000 patienter som vet att de med all sannolikhet tappar sin läkarare om inte vårdalliansen vinner valet?

Nu ska jag åka till mor och visa upp mig - blir väl snart efterlyst annars. Och de är faktiskt 21 grader idag - då är det solen som gäller. Dock måste jag in och göra ett arbetspass i eftermiddag kväll. Sista dag för något den 24 - vad det nu var.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback