Vilken innovation

Dagens hetaste måste väl ändå vara att Linda Rosing hittat på det själv. Namnet på partiet - Unika partiet. Bakgrunden är Linda Rosing gjort upptäckten att alla människor är unika. Åtminstone i dokusåpor måste väl detta vara meriterande för nobelpris?

Annars gläds jag idag åt att det äntligen verkar bli en mulen dag. Fick nämnligen ett il i går när jag kom från stan vid halvsjutiden. Putsade fönster hos föräldrarna - åtminstone i de mest frekventerade rummen kök, hall och tv-rum. Om ni kommer ihåg så kommer jag nästa gång jag möter på en gammal dörr med trasigt lås välja att köpa ny dörr. Vill nog säga detsamma - nästa gång jag ska putsa fönster - ca 42 år gamla - ska jag överväga fönsterbyte. Särskilt om de sitter så högt att jag måste balansera på en trappstol som aldrig hittade plant underlag. Jodå, jag blåmärke bakom armen och rispat ben. Järnbroar är hårda och gamla tanter mjuka!

Idag gläds jag också åt
två debattartiklar som balanserar bilden av kriget i Libanon. Det har varit lätt att av debatten få intrycket att Israel bara för ros skulle startat kriget. Det finns alltid skäl att ta avstånd från krig men i samma vågskål bör också läggas den avsky som ska riktas mot terrororganisationer som Hamas och Hizbollah.

Olof har namnsdag i dag - och många såna känner jag. Grattis till er allihopa. Ett särskilt grattis till Olle i Grönmarka, Ånäset, som är den ende Olle jag kan lägga ut på bild.

OlleOlle, sommaren 2006.

Idag väljer jag att vara Jungfru det vill säga stjärntecknet. Låter mest spännande; "Sent på dagen korsas din väg av en förbipasserande främlig. Ni har något gemensamt."

Och "mulet" fortsätter och apropå det jag inledde med så önskade jag mul för strålande sol avslöjar obarmhärtigt ränder och fläckar på nyputsade fönster hur jag än gnidit.

Och slutligen - tack till Sofie - som hörsammat mitt rop på routerhjälp! Har ni föresten tänkt på hur tokiga och busiga tankar är. Så fort jag tänkt en så dyker en annan upp. Och när jag tänkt den då kommer en till. Sen jag var och såg Luleå stassteaters pjäs Elisas elakheter vet jag hur tankar ser ut också. Röda, gula och oranga är dom.
TankarDet här är Elake Elisas tankar - fotade i Stadsparken i onsdags.

Men den tanke som dök upp hos mig just nu var blå: blå som de nya fina stolsitsar som Gerd och Els fixat på expen. Liksom den fina blå nya vaxduken. Tack tjejer - ska bli kul att ses i kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback