Yes!

Jag hann med bussen. Lite nostalgitripp att stressa och göra sig "vacker" och ta bussen till stan. Mer nostalgi blir det ju när jag hamnar bredvid tre tonårstjejer som pratar vitt och brett om Fredrik och Patrik och vem som gjort vad med vem. Och bilderna som någon av pojkarna skickat till några av tjejerna + att ha skickat dem till alla sina kompisar - vilka räknades upp med namn. Frågan var vad NN (hon som var med på bussen) haft på sig tröja - men inga byxor? Fullt påklädd - eller?

Nyktra och skötsamma tjejer - och det gäller att komma ihåg hur snacket gick emellan oss som var unga för 45 år sen, Man ville gärna att det skulle vara mer mystikt och spännande än vad det egentligen var. Men det som kan oroa är spridandet av bilder. "Fel " bilder kan verkligen bli knäckande för unga människor.

Färjan var sig lik - men lite folk. Det "vackra folket" började ramla in men det var så kallt så det blev tidiga bussen hem. Och dessvärre blev det två hamburgare - om än små!

Och i Bombay har det varit terrordåd. Det som fascinerar mig (fast negativt) är att stora och mäktiga personer står och läser upp kommunikéer. Glor i pappret och läser ungefär som en första klassare! Är det de ledare världen behöver? Gäller även i vår egen riksdag!

Godnatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback