Avverkat första passet

  • Det här är bara en bomb som jag inte kan ta bort.
  • Och så blev det en till. Ja fullt så dramatiskt var inte utkottet att jag behöver sprida bomber omkring mig men ni vet sen tidigare att "han bloggen" kan vara både tjurig, trög och seg. Gör liksom lite hur han själv vill - typiskt manligt beteende?
  • När alla "sengångare" av politikerna (utom den som kom ännu senare) anlänt till nian var det dax att packa ihop och flytta till sessionssalen. Karl P tänkte var först ut och förhandlade med byggjobbarna att stoppa upp borrandet. Men efter att jag fällt en skojsam kommentar om rubriken att kommunalrådet stoppar byggandet fick vi order att flytta ned till sessionssalen.
  • Där fick vi information om examensjobbsförmedlingen och Drogvaneundersökningen. Den förstnämda hade resulterat i att fler studenter fått examensjobb och till och med sommarjobb. Drogvaneundersökningen innehöll väl ingen större dramatik - vi har ju vant oss vid att även 14 åringar dricker alkohol och att en del av dem till och med får tillgång till sprit via föräldrarna!!
  • Andra ärenden som var upp var hur vi ska hantera tätortsnära fritidsområden och blivande plan för Östra Stranden - det som är här vid vår partilokal om som kommer att innebär att vårt hus rivs. Blir nog dyrt för kommunen (hi,hi). Både ärendena gick för diskussion i partigrupperna. Hur vi ska organisera foilkhälsoarbetet framöver skickades också till partigrupperna.
  • Som sagt ingen dramatik i det poltiska besluten. Största dramatiken bestod i att Karl Petersen fick överlämna klubban till Börje Lööw för att akut uppsöka tandläkaren.
  • Så nu är jag tillbaka på expen och ska jobba med allt annat till dess mina borgerliga kompisar gruppledarna dyker upp här halvett.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback