Bönhörd!

Jodå, jag blev bönhörd. Det kom många debattglada folkpartister på Månadsmötet i går kväll. Det var skiftande frågor; prkeringskort till turister, mer pengar till Kallax Cargo (fp Nej!), budget för 2007, Jopikgårdens framtid, Plusjobb och Reseriktlinjer. De sistnämnda går nog att få till med lite säryrkanden. Nej, folkpartisterna ville inte heller ha SKA-krav på cykelhjälmen. Misstänker att det blir majoritet för det!!

Hemma halvtio. Märkligt att det tar i alla fall en dryg halvtimme att "tömma" expen efter ett möte. Men det är ett värdefullt mingel och utbytande av åsikter utanför protokollet så det är bara att accceptera fakta och anpassa sig efter det.

Men det innebär att det inte blir mycket vaken tid hemma - hann i alla fall med ett telefonsamtal med Gerd som är förtvivlad över krämpor i form av ond (inflammerad?) rygg och en envis hosta. Kom igen, Gerd! Tryck upp läkarkåren mot väggen och se till att du blir ordentlgt utredd.

Nu ska jag ta mig lite vaken tid hemma - faktiskt. Ska vara i Boden klockan nio för "hålfotsinlägg". Visst låter det himla tantigt - hålfotsinlägg - det är väl därför de inte kallas så längre. Men i avvaktan på denna resa till Boden ska jag ta ett snabbröj här hemma.

Sara och Lisa ska komma och bo i dagarna två - då kan det bara bra att grjorna är på rätt plats - för vi brukar kunna stöka till det ordentligt med utklädning, sminkning, sök i smyckeslådor med mera.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback