Godkväll eller...

godmorgon. Igår kväll gick gonggongen. Efter en hektisk dag av både det ena och det andra landade jag hos min Bosniska vänfamilj vid 19-tiden. "Lilla Nejras" födelsedag - 15 bast. Måste påminna Els och några andra kompisar hur hon för 13 år sen, då två år, då en kväll tillsammans med sin mamma kom in på fp-expeditionen. Nyanlända flyktingar från forna Jugoslavien - Bosnien blev snabbt ett begrepp. Språkförbistringen var total och vi ringde många telefonsamtal innan vi förstod vilka de var - mamma Zumreta och lilla Nejra.

Jag landade hemma också - skickade alliansens budgetförslag till en ivrig mediapotentat. Sen gick ridån ned. Nä jag hann faktiskt titta på någon "filmsnutt" där Baylan och Jämtin var på besök i Piteå. Maj-Britt Lindström såg ut som Fleksnes mamma när hon äntrade den snabba motorbåten med handväskan hårt hållen i högra näven. Efter en häftig båttur i 160 knyck intervjuades Jämtin och Baylan. Båda var försedda med solglasögon att samma sort. Undras om det var sponsring eller "regeringsglasögon" - kan inte se folk i ögonen? Och helst inte verkligheten heller! Heja Anna och Stefan - bra presskonferens.

Men sen kompisar, somnade Strutzen som en klubbad säl (hu så roligt). Vaknade halv tolv.

Känner mig nästan "berömd". Hade fått en mailförfrågan från Pajala om hur man gjorde för att få mina morgonskrivelser. Yes, Mona de kommer i morgon.

Nu har jag 4 timmar minus en kvart till "sovklockan" ringer. "Matklockan" gjorde sig förvisso påmind när jag vaknade - tur att glassen är slut - fast inte riktigt ...

Och nu är timmarna snart bara 3 ...

Och tack Magnus W för dina uppmuntrande ord om bloggandet...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback